Ceaun din fonta 17 L

280,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

CEAUNUL ESTE PREVAZUT CU MANER DIN INOX!

De ce sa gatim/prajim in vasele din fonta?

1. Dureaza o viata. La propriu, s-ar putea sa ai prin bucatarie un astfel de vas care a fost transmis din generatie in generatie.
2. Tine caldura mult mai bine. Desi poate nu se incalzeste la fel de uniform precum tigaile moderne, dar cand se incinge, se incinge! Si e suficient de gras incat sa protejeze mancarea de ardere in timp ce o prepari.
3. Este alegerea perfecta cand prepari carne. Vrei sa faci o friptura dar nu ai gratar sau stai la bloc si n-ai unde sa te desfasori? Un vas din  fonta e cea mai buna optiune. De altfel, e una din utilizarile pentru care sunt si atat de renumite. 
4. Este extrem de versatil. Vrei sa prepari o friptura cu sos, insa vrei sa dai intai o culoare bucatii de carne? Nimic mai simplu: O poti folosi atat pe plita, pentru ca friptura sa prinda o crusta frumoasa, cat si la cuptor, ca ea sa se patrunda bine si sa se gateasca, eventual alaturi de o garnitura sau un sos delicios.
5. Foarte important: este cel mai recomandat vas pentru gatit sanatos! Este dintr-un material natural, nu contine Teflon, PFOA, Aluminiu (care este toxic).

 Potrivit pentru: foc deschis, gaz, ceramică, aragaz electric

Curățare: După fiecare utilizare trebuie să fie spălat cu apa calda si detergent lichid , uscati și lubrifiati cu grăsime pentru a evita coroziunea.
Utilizare: Înainte de prima utilizare, scoateți ceara de protecție împotriva ruginei de la ceaunul din fontă (cu ardere). Pentru a face acest lucru, spălați-l în apă fierbinte cu detergent lichid , ștergeți-l uscat. Apoi lubrifiați cu grăsime sau slănină și încălziți bine.

Detalii

Categorii